Hartelijk Horeca 10 & 11 april 2017

 “Nieuwe beurs moet Twents feestje worden”

Mimicry is de organisator van  Hartelijk Horeca, supplier expo voor horecaondernemers. Op maandag 10 en dinsdag 11 april 2017 vindt de 2e editie van het horeca-evenement plaats in het unieke en sfeervolle monumentale fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo. “Het idee van een horecabeurs in Twente is ontstaan vanuit de markt”, legt Mimicry-eigenaar Jan Vlap uit. “Een groep ondernemers benaderde ons om te kijken naar de mogelijkheden van een nieuw op te zetten horecabeurs in hun eigen omgeving.” Mimicry uit Sneek organiseert nu voor het tiende jaar HoreaEvenTT in de TT-hallen van Assen en heeft op deze manier al een goede naam opgebouwd. “Men weet inmiddels hoe we grote evenementen organiseren, hoe we communiceren en dat we de lat altijd hoog leggen. Men heeft vertrouwen in ons.”

Beleving
Hartelijk Horeca is volgens Vlap compleet anders dan de bestaande beurzen. Hij legt uit: “Wij maken geen gebruik van easy units, maar gebruiken zo’n veertig kopstands met alleen een achterwand. Iedereen behoudt hierdoor zijn eigen identiteit en uitstraling. Daarnaast zijn er presentatietafels en meerdere foodtrucks te vinden zijn en bovendien wordt er live gekookt.” Het fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo maakt het plaatje compleet en zorgt voor een uniek en industrieel karakter. “De sfeer van het gebouw voeren we in vele facetten en details door. Beleving is het sleutelwoord.”

Goede Bezoekers
Mimicry zet extra in op het aantrekken van goede bezoekers. “Uiteraard net zoals ze van ons gewend zijn in Assen”, vertelt hij trots. Vlap weet dat de introductie van Hartelijk Horeca in de markt goed werd ontvangen. “Dat is fantastisch en geeft ons veel vertrouwen. De jaarlijkse terugkerende regionale-beurs wordt het feestje van de Achterhoek.” Daar gaan wij onze uiterste best voor doen.

Over Mimicry
Mimicry is vijftien jaar geleden in Sneek opgericht door Jan Vlap. Het is uitgegroeid tot een jong en creatief bureau dat altijd op zoek is naar nieuwe, vooruitstrevende initiatieven. Het bedrijf is organisator van onder meer het jaarlijks terugkerende HorecaEvenTT in Assen en de Netwerkdagen Flevoland. Daarnaast geeft Mimicry al jarenlang Horeca Magazine Noord uit

Nieuws archief »

HorecaEvenTT editie nr. 12 op 11, 12 en 13 februari 2019

Proeverijen, beleving, productpresentaties en topwedstrijden!!!